Fillimi | Rreth nesh Pasagjeret | Bashkesia e biznesit | Kontakte|Harta e sajtit
Kërko:
 

 
 Aktuale / Numri i automjeteve të importuara

Për shkak interesit të madh të publikut në lidhje me doganimin e automjeteve, Drejtoria doganore publikon sasinë e makinave të pasagjerëve, kamionave, autobusave dhe minibusave të doganuar  deri më dhjetor 2016.

 
 
 


*Nga 13 marsi automjetet doganohen sipas ndryshimeve të Ligjit për tarifë doganore dhe ndryshimeve në Ligjin për akciza

Supported by
| ??????
Vizitorë në këtë moment: 4
Gjithsej vizitorë: 491074

 
Fillimi | Rreth nesh | Pasagjeret | Bashkesia e biznesit | Kontakte | Harta e sajtit
©2004 Drejtoria doganore e Republikes se Maqedonise